HTML

Nagyatádi egyenes beszéd

"A hír szent, a vélemény szabad"

Friss topikok

  • Prof. Wurm: Ez egy érdekes és főleg tanulságos választás volt az összes országos párt számára. A véleményem ny... (2022.04.17. 20:04) Mi történt velünk?
  • bakos.jozsef: @újnagyatádot: Tisztelt "ELNÖK"(?) Úr! Sajnálom, hogy nincs annyi vér a pucájában, hogy névvel fej... (2020.02.26. 22:26) NESZE NEKED NAGYATÁDI VÁLASZTÓPOLGÁR!
  • Nepcsi: Nem kívánok Bakos József és Prof Wurm múltfeltáró eszmecseréjének döntnöke lenni, de az bizonyos,... (2020.02.10. 20:29) MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA"!
  • stb.: E cikkről eszembe jutott a Titkok könyvtára (The Librarian) című film Noah Wyle főszereplője, aki ... (2020.02.09. 09:14) A MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA". II.
  • Nepcsi: Ne feledjük azt sem el, hogy a "Mi Pistánk"első sürgős vagyonértékesítő lépései során gazdaságtala... (2019.12.17. 18:23) Janus-arcú MI PISTÁNK?

Linkblog

Ismét felvágták (két helyen is) a tavaly újraaszfaltozott Kiszely utcát. Szerencsére ezúttal nem csőrepedés miatti hibaelhárítás végett, csupán a korábbi helyreállítások helyreállításának helyreállítását végezték el. Remélhetően ezúttal az elvárt minőségben. A folt így is folt!

„Mandátumvita: elkezdődött Gyenesei pere a kaposvári bíróságon”, írja a Somogyi Hírlap.                                 Mi ebben a „nagyatádi”?A hír Atádi vonatkozása, hogy a felperes nem más, mint városunk polgármestere.    Miután ismételten bejuttatták a megyei közgyűlésbe, megtagadva és meghazuttólva elárulta korábbi „elvtársait”, s a vádlottak padjára ültette egykori mentorát, aki nélkül ma senki se lenne.                                                        A bíróság várhatóan csak november végén hoz ítéletet, de az interneten (sonline.hu) hírt adó cikk végén fellelhető hozzászólók olyan bizonyítványt állítottak ki polgármesterünkről, mellyel bíró nélkül is kő keményen elítélték.

Bár az önkormányzatunk áprilisban pert vesztett a közérdekű adatok (Bárdos projekt) kiadása tárgyában, de a fellebbezése miatt még mindig visszatartja a vonatkozó dokumentumokat.                                                      Sajnos okkal megteheti, mert a másodfokú ítélet még mindig nem született meg.

Gyógyír az előbbire, hogy megkezdődött a helyi önkormányzat és a ZÁÉV közti kötbérper tárgyalása a megyei bíróságon. Miután a per (a fentiekből következtetve) várhatóan e ciklusban nem ér véget, a városatyák valószínűen sem a 2013, sem a 2014. évi költségvetésben nem számolhatnak a megnyert (?) háromszáz millióval.

Lassan három hónapja, hogy a „szemét” ügyben az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához fordultam, de mivel a malmok itt is lassan őrölnek, rámozdulásról még nincs hír. Közben az első új számlák megérkeztek, s bizonyára mindenki megnyugvással fogadta s beletörődött, hogy így van ez rendjén. Miután én másképp gondolom, az ombudsmani fellépésben bízva, türelemmel várom az igazság pillanatát, még ha esetleg csalódásban is lehet részem.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenesbeszed.blog.hu/api/trackback/id/tr624805295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Út-törő 2012.09.28. 08:41:10

Ezt az ócskavasat már régebben a nemes acéllal körülzárt helyre illett volna raktározni. Van véleményem a másik oldalról is, de intelligenciájában, mentálisan, és fizikálisan egyaránt mérhetetlen különbség mutatkozik az egyik ember, és a másik között! Szégyellje magát ez a gyalázatos diktátor, és áruló!!!!!
süti beállítások módosítása