HTML

Nagyatádi egyenes beszéd

"A hír szent, a vélemény szabad"

Friss topikok

  • Prof. Wurm: Ez egy érdekes és főleg tanulságos választás volt az összes országos párt számára. A véleményem ny... (2022.04.17. 20:04) Mi történt velünk?
  • bakos.jozsef: @újnagyatádot: Tisztelt "ELNÖK"(?) Úr! Sajnálom, hogy nincs annyi vér a pucájában, hogy névvel fej... (2020.02.26. 22:26) NESZE NEKED NAGYATÁDI VÁLASZTÓPOLGÁR!
  • Nepcsi: Nem kívánok Bakos József és Prof Wurm múltfeltáró eszmecseréjének döntnöke lenni, de az bizonyos,... (2020.02.10. 20:29) MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA"!
  • stb.: E cikkről eszembe jutott a Titkok könyvtára (The Librarian) című film Noah Wyle főszereplője, aki ... (2020.02.09. 09:14) A MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA". II.
  • Nepcsi: Ne feledjük azt sem el, hogy a "Mi Pistánk"első sürgős vagyonértékesítő lépései során gazdaságtala... (2019.12.17. 18:23) Janus-arcú MI PISTÁNK?

Linkblog

Néhány napja már szóba hoztam, hogy eldördült a startpisztoly és beindult az újabb választási kampány (hivatalosan áprilisban), de dübörgésről még korántsem beszélhetünk, mivel a „harangszókat” többnyire csend követte. Városunk lakói már értesülhettek, hogy kik jelentették be igényüket a…

Szólj hozzá!

Internetes szörfözéseim során általam ismeretlen „szakálas” hírbe botlottam, miszerint Tiborcz István földműves anyja 2022-ben 60 millióért vásárolt földet (21,5 hektárt) Fejér megyében. Na, bumm és akkor mi van, gondoltam, miközben tovább olvasva szembesültem egy még korábbi hírrel, mely szerint a…

Szólj hozzá!

Amint az lenni szokott, a startpisztoly eldördült, és a rajtvonalhoz felállt jelöltek megkezdték polgártársaik „puhítását”. A médiából, akit érdekelt, megismerhette az eddigi jelölteket, s senki sem lepődhetett meg, hogy örökös polgármesterünk ezúttal hiányzik a listáról, mivel időben közreadta…

Szólj hozzá!

13.
február

bakos.jozsef  |  Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása