HTML

Nagyatádi egyenes beszéd

"A hír szent, a vélemény szabad"

Friss topikok

  • Prof. Wurm: Ez egy érdekes és főleg tanulságos választás volt az összes országos párt számára. A véleményem ny... (2022.04.17. 20:04) Mi történt velünk?
  • bakos.jozsef: @újnagyatádot: Tisztelt "ELNÖK"(?) Úr! Sajnálom, hogy nincs annyi vér a pucájában, hogy névvel fej... (2020.02.26. 22:26) NESZE NEKED NAGYATÁDI VÁLASZTÓPOLGÁR!
  • Nepcsi: Nem kívánok Bakos József és Prof Wurm múltfeltáró eszmecseréjének döntnöke lenni, de az bizonyos,... (2020.02.10. 20:29) MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA"!
  • stb.: E cikkről eszembe jutott a Titkok könyvtára (The Librarian) című film Noah Wyle főszereplője, aki ... (2020.02.09. 09:14) A MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA". II.
  • Nepcsi: Ne feledjük azt sem el, hogy a "Mi Pistánk"első sürgős vagyonértékesítő lépései során gazdaságtala... (2019.12.17. 18:23) Janus-arcú MI PISTÁNK?

Linkblog

  Nagyatádi Alapszervezet Elnökség    Nagyatád Város Önkormányzata Ormai István Polgármester N a g  y a t á d Tisztelt Ormai István Polgármester Úr!   A fenti tények ismeretében a FIDESZ-MPSZ Nagyatádi Alapszervezet Elnöksége az alábbi anyagok…

Szólj hozzá!

Iskolát avattak a város nagy napján, adta hírül nemrég a Somogyi Hírlap. Mi sem természetesebb annál, hogy a település minden lakója együtt örült a közel 1,2 milliárd forintos beruházással újjáépített iskolának. Éppen ezért ünneprontás lett volna részünkről a nagy…

1 komment

Ezt kérdezik nap, mint nap ismerősök és ismeretlenek egyaránt. Az elmúlt három hónap történéseit természetesen nem mesélhetem el mindannyiszor, mert hosszú és kissé érthetetlen is, de természetesen magam is várom, hogy érdemben történjen már valami, ami egyértelmű és…

12 komment

süti beállítások módosítása