HTML

Nagyatádi egyenes beszéd

"A hír szent, a vélemény szabad"

Friss topikok

  • Prof. Wurm: Ez egy érdekes és főleg tanulságos választás volt az összes országos párt számára. A véleményem ny... (2022.04.17. 20:04) Mi történt velünk?
  • bakos.jozsef: @újnagyatádot: Tisztelt "ELNÖK"(?) Úr! Sajnálom, hogy nincs annyi vér a pucájában, hogy névvel fej... (2020.02.26. 22:26) NESZE NEKED NAGYATÁDI VÁLASZTÓPOLGÁR!
  • Nepcsi: Nem kívánok Bakos József és Prof Wurm múltfeltáró eszmecseréjének döntnöke lenni, de az bizonyos,... (2020.02.10. 20:29) MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA"!
  • stb.: E cikkről eszembe jutott a Titkok könyvtára (The Librarian) című film Noah Wyle főszereplője, aki ... (2020.02.09. 09:14) A MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA". II.
  • Nepcsi: Ne feledjük azt sem el, hogy a "Mi Pistánk"első sürgős vagyonértékesítő lépései során gazdaságtala... (2019.12.17. 18:23) Janus-arcú MI PISTÁNK?

Linkblog

Figyelemre méltó testületi ülés szemtanúi lehettünk a hónap utolsó napján. A slamasztikában lévő idei költségvetés felett képletes konziliumot tartó testület, a minden áron való megtakarítást eredményező gondolkodást helyezte a középpontba.Éppen ezért volt meglepő,…

6 komment

Több mint egy hónapja közbeszéd tárgya, hogy a megváltozott erőviszonyok ellenére a város két politikai tényezője, paritásos alapon megegyezett a státuszok elosztásán, s annak megfelelően töltik be saját katonáikkal a zsákmányként szolgáló helyeket.Szó…

1 komment

Mielőtt félre verném a harangokat, talán nem árt leadni egy figyelemfelkeltő jelzést. Remélem városunk „jeles” könyvvizsgálója résen van, és ébersége nem csak az éves mérleg auditálására terjed ki, hanem zárszóként és menet közben is hangot ad…

5 komment

süti beállítások módosítása