HTML

Nagyatádi egyenes beszéd

"A hír szent, a vélemény szabad"

Friss topikok

  • Prof. Wurm: Ez egy érdekes és főleg tanulságos választás volt az összes országos párt számára. A véleményem ny... (2022.04.17. 20:04) Mi történt velünk?
  • bakos.jozsef: @újnagyatádot: Tisztelt "ELNÖK"(?) Úr! Sajnálom, hogy nincs annyi vér a pucájában, hogy névvel fej... (2020.02.26. 22:26) NESZE NEKED NAGYATÁDI VÁLASZTÓPOLGÁR!
  • Nepcsi: Nem kívánok Bakos József és Prof Wurm múltfeltáró eszmecseréjének döntnöke lenni, de az bizonyos,... (2020.02.10. 20:29) MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA"!
  • stb.: E cikkről eszembe jutott a Titkok könyvtára (The Librarian) című film Noah Wyle főszereplője, aki ... (2020.02.09. 09:14) A MI PISTÁNK és az "Ő ÖNKORMÁNYZATA". II.
  • Nepcsi: Ne feledjük azt sem el, hogy a "Mi Pistánk"első sürgős vagyonértékesítő lépései során gazdaságtala... (2019.12.17. 18:23) Janus-arcú MI PISTÁNK?

Linkblog

A nyári uborkaszezon sem telik eseménytelenül városunkban. Randalírozók szobordöntögetéssel szórakoztatják magukat, miközben jelentős károkat okoznak, az amúgy is pénzügyi nehézségekkel küszködő település lakóinak. Az elcsitult politikai hullámokat az események után kullogó sajtó fodrozza kissé megkésve közreadott híreivel. Az információt átvevő országos napilapot is egyre kevesebb előfizető és olvasó támogatja, de az interneten sem szörfözik minden polgár. Ahogy az újszülöttnek is minden vicc új, úgy a kevésbé tájékozott olvasóknak is új lehet a Hírszerzőben és a Népszabadságban megjelent alábbi hír.

Fidesz feloszlatás

Nagyatád

Kétszer is feloszlatták a nagyatádi Fideszt

Másfél év alatt másodszor oszlatták fel a kormánypárt helyi alapszervezetét a Somogy megyei Nagyatádon - közölte a pénteki Népszabadság.

A Fidesz helyi alapszervezetében csaknem két éve robbant ki belviszály. Az akkori vezetők szerint többen ki akarták használni a párt népszerűségének növekedését, „megkezdődött a helyezkedés, vérszemet kaptak egyesek a „totális Fidesz győzelem reményétől”, s hatalomátvételre készültek. A megújulást sürgetők szerint viszont csupán annyi történt: gyengén teljesített és kirekesztő volt a helyi vezetés, ezért ideje volt a váltásnak. A belharcoknak a párt országos választmányának elnöksége vetett véget azzal, hogy 2009 decemberében feloszlatta a nagyatádi Fideszt. Ezután új vezetőkkel, új szervezet jött létre.

A régi tagok közül többen bírósághoz fordultak, mert jogszerűtlennek tartották az oszlatást. A bíróság nekik adott igazat, megsemmisítette a feloszlatásról, s az új alapszervezet alakításáról szóló határozatot. Ezt Barbalics István, a feloszlatott szervezet vezetője úgy értelmezte, hogy visszaállt a 2009-es állapot, vagyis ő a nagyatádi alapszervezet elnöke. Erről azonban hiába próbálta meggyőzni a 2010-ben alakult szervezet irányítóit.

A párt vezetése végül a közelmúltban másodszorra is feloszlatta a bíróság által februárban újjáélesztett nagyatádi alapszervezetet. Ezután pedig új alapszervezetet hoznak létre.

A hírhez kapcsolódik egy szintén késlekedő információ, miszerint az új szervezet megalakításával a választókerületi elnököt (körzetünk országgyűlési képviselőjét) bízta meg az oszlató elnökség.

Aki a történtek után úgy gondolja, hogy a helyi szervezet tagja kíván lenni, az két héten belül juttassa el belépési nyilatkozatát a megbízotthoz.

A tagsági viszony elnyerésének legfontosabb kritériuma, hogy a jelentkezőnek ne legyenek személyes ambíciói!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenesbeszed.blog.hu/api/trackback/id/tr603073904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vörösposztó 2011.07.27. 11:29:20

Kétszeri oszlatás,politikai szerepvállalás,személyes ambició lenullázva.

A FIDESZ Országos Elnöksége"előkészitő"/értsd:az ujabb oszlatásra vonatkozó döntésre inspirálás/állásfoglalás után Kövér és társai Kft.elvégezte a "tiszta" és "törvényes" munkát,az alja és nemtelen feladatot pedig rábizta Karvalicsra,mint hü csicskásra.
Itt már semmin sem kell meglepődni,azon sem,hogy az ismételten taggá lenni kivánóknak felhivta a figyelmét arra,hogy ne legyenek személyes ambicióik!
Igen,nem laca-facáznak,hanem kereken kimondják azoknak,akiket érinthet/ha van még ezek után olyan idióta "jelölt",aki tag kiván lenni/,hogy tag lehetsz,de kuss,azt csinálod,sőt ugy gondolkodj-ha egyáltalán szoktál-ahogy mi elvárjuk.
Ez a pártdemokrácia,jó ha tudomásul veszed,különben oszolj!
2O11 Magyarországán ilyen belső kormánypártbéli állapotok uralkodnak.
Tiszta kommunista mentalitás.
Kiváncsi lennék ezek után arra,hogy Karvalics mester egyáltalán hogy értelmezi azt,hogy személyes ambicióid pedig nem lehetnek.Hát ő egyáltalán az utszélen találtatott a pártja által,csak ugy,személyes embiciói nélkül lett parlamenti képviselő.Mégis kinek,minek képzeli magát ez a kiváló észjárásu Ciceró?
Sok helyütt leirtam,elmondtam,hogy 1989-től ennyi képmutató,jellemtelen,pozició és pénzleső emberrel,mint a közéletben,nem találkoztam.
Sajnos nap mint nap a történések ezen tapasztalataimat nemhogy cáfolják,hanem folytán megerősitik.Nincs uj a nap alatt.
süti beállítások módosítása