HTML

Nagyatádi egyenes beszéd

"A hír szent, a vélemény szabad"

Friss topikok

  • stb.: Tisztelt Barátaim,Nagyatádiak !! Ne gondoljunk rögtön korrupcióra,(csak egy kicsit később ),ugyan... (2019.11.09. 20:20) "Azt beszéli már az egész város"!
  • stb.: Tisztelt Barátaim,Nagyatádiak !! Ne gondoljunk rögtön korrupcióra,(csak egy kicsit később ),ugyan... (2019.11.09. 14:49) "Csalizás (horgász módra)!
  • stb.: Tisztelt Bakos Úr! Lehet, hogy segítene, ha legközelebb közreadna egy rövid és érthető gyakorlati ... (2019.11.08. 21:31) Ormai Istvánért Egyesület?
  • stb.: Kedves Bakos Úr ! Véleményem szerint az AtádHír-nek kötelessége lett volna a teljes körű tájékozt... (2019.10.28. 08:53) Kontroll hiány, mutyi, és impotencia?
  • EMÁJSZIKSZ: Kedves Bakos Úr! Nem lehet, hogy a 2019-es önkormányzati választások előtti kamu ellenzék? Mert, ... (2018.08.01. 08:08) Nagyatád megérett...?

Linkblog

Mielőtt szokásos „hírolvasói” észrevételeimet közreadnám, a korábbiaktól merőben eltérően egy dicsérettel kezdeném. Nyugdíjas polgártársaim figyelmét ezúttal is felhívnám, a közelmúltban született elektronikus hírportálra, mely korábbi aggályaim ellenére él, és virul. Mi több, a beharangozottaknak…

1 komment

24.
november

bakos.jozsef  |  Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Amint azt előző jegyzetemben jeleztem, folytatnám „füstölgéseimet”. Az elmúlt hónapokban az önkormányzati tanulmányutaktól függetlenül is egyre jobban élénkülni látom az amúgy is mozgékony városvezetőnket. A helyi TV adásokból úgy érzékelem, hogy már ott is felbukkan, ahol korábban nem, s bár a…

Szólj hozzá!

  Még augusztusban üdvözöltem örömmel az akkor felbukkanó új hírportált mely Nagyatád új „szócsöve” (híradója?) kívánt lenni. Sajnálatosan azonban már a hónap végére kiderült, hogy csupán egy lufi a beharangozott kezdeményezés, amely hamarosan ki is pukkadt. A napokban aztán felkérést kaptam, hogy…

Szólj hozzá!