HTML

Nagyatádi egyenes beszéd

"A hír szent, a vélemény szabad"

Friss topikok

  • stb.: Tisztelt Barátaim,Nagyatádiak !! Ne gondoljunk rögtön korrupcióra,(csak egy kicsit később ),ugyan... (2019.11.09. 20:20) "Azt beszéli már az egész város"!
  • stb.: Tisztelt Barátaim,Nagyatádiak !! Ne gondoljunk rögtön korrupcióra,(csak egy kicsit később ),ugyan... (2019.11.09. 14:49) "Csalizás (horgász módra)!
  • stb.: Tisztelt Bakos Úr! Lehet, hogy segítene, ha legközelebb közreadna egy rövid és érthető gyakorlati ... (2019.11.08. 21:31) Ormai Istvánért Egyesület?
  • stb.: Kedves Bakos Úr ! Véleményem szerint az AtádHír-nek kötelessége lett volna a teljes körű tájékozt... (2019.10.28. 08:53) Kontroll hiány, mutyi, és impotencia?
  • EMÁJSZIKSZ: Kedves Bakos Úr! Nem lehet, hogy a 2019-es önkormányzati választások előtti kamu ellenzék? Mert, ... (2018.08.01. 08:08) Nagyatád megérett...?

Linkblog

Előző jegyzetemben némi fenntartással, de örömmel üdvözöltem egy új internetes portál megjelenését, mint Nagyatád újsütetű hírforrását. Jelzett „fenntartásaimat” mások is osztották, de nézzük mi történt az óta.

Az impresszum változatlanul várat magára, s továbbra sem publikus, hogy ki vagy kik állnak a hírforrás mögött. Egy JOBBIK szög ugyan kilóg a zsákból, de ki tudja valóban övék e.

A helyi civil szervezetre „utaló” korábbi gesztenyés logó eltűnt, de az egyik ajánlott témámat valaki zokon véve, a jegyzetemet az internetes szolgáltatónál bepanaszolták (zároltatták). Az a cca. száz polgártársam, aki a letiltás előtt olvasta a jegyzetet, bizonyára sejti mi válthatta ki nemtetszését az "ismeretlen" panaszosnak. A jelenség nem új keletű.

Aki korábban is figyelemmel kísérte tájékoztatóimat, s azon kevesek közé tartozik, akik a zárolás (letiltás) előtt elolvashatta jegyzeteimet az tudja, miről beszélek. Aki nem, annak dióhéjban felidézem.  

 A 2015. márciusi közmeghallgatáson a városvezetőnk visszautasította állításaimat, melyeket „szemét ügyekben” tettem. Ezt követően a „hamis” dokumentumok cáfolataként három jegyzetemben is (Pinokkió, Huncut Pinokkió, „Szabálytalanságra utaló jegyek”.) megosztottam állításaim cáfolhatatlan bizonyítékait, melyre „jogi utat” helyezett kilátásba a „sértett”. Álltam volna szívesen egy bírósági pereskedés elé, de helyette az érintettek kapcsolati tőkéjüket kihasználva az internetes szolgáltatónál egyszerűen zároltatták a nekik nem tetsző blog jegyzeteket.

A napokban ismét megkeresett a szolgáltató, s jelezte az újabb zárolást a panaszos kérésének eleget téve. Elég szűk a kör, s ezért nem nehéz kitalálni, ki, ill. kik a panasztevők. Természetesen a sértett MUTYIZÓK.

A jegyzet „feloldása” érdekében a szolgáltató instrukciója szerint töröltem a kifogásolt mondatokat, ezért jelenleg már csak a „kiherélt” verzió olvasható.

Ami pedig az új hírportált illeti, aggályaim beigazolódtak. A megjelent hírek mindegyike az internetes hírportálokról kiollózott cikk, amit minden átlagos internet használó százszor olvashatott anélkül, hogy az „új helyi” portálra kattintana. Egyetlen „kényes(?)” kérdésre sem keresik a választ. Sehol egy oknyomozó riport, egy valódi közérdeklődésre számot tartható cikk. Akkor hát mi végre az egész? Mindent egy helyen? Azt biztosítja a kanászkürt internetes oldala. A választásokra kell egy bejáratott saját oldal? Na de kinek?

Ez még nem tudható, de bárkié is, legyen már valóban HELYI! Még nincs saját mondanivaló? Sebaj, azért  „a hír szent, a vélemény szabad”!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenesbeszed.blog.hu/api/trackback/id/tr3912794542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.