HTML

Nagyatádi egyenes beszéd

"A hír szent, a vélemény szabad"

Friss topikok

  • stb.: Tisztelt Barátaim,Nagyatádiak !! Ne gondoljunk rögtön korrupcióra,(csak egy kicsit később ),ugyan... (2019.11.09. 20:20) "Azt beszéli már az egész város"!
  • stb.: Tisztelt Barátaim,Nagyatádiak !! Ne gondoljunk rögtön korrupcióra,(csak egy kicsit később ),ugyan... (2019.11.09. 14:49) "Csalizás (horgász módra)!
  • stb.: Tisztelt Bakos Úr! Lehet, hogy segítene, ha legközelebb közreadna egy rövid és érthető gyakorlati ... (2019.11.08. 21:31) Ormai Istvánért Egyesület?
  • stb.: Kedves Bakos Úr ! Véleményem szerint az AtádHír-nek kötelessége lett volna a teljes körű tájékozt... (2019.10.28. 08:53) Kontroll hiány, mutyi, és impotencia?
  • EMÁJSZIKSZ: Kedves Bakos Úr! Nem lehet, hogy a 2019-es önkormányzati választások előtti kamu ellenzék? Mert, ... (2018.08.01. 08:08) Nagyatád megérett...?

Linkblog

Sajnos nem, a lottóm nem jött be, csupán egy korábbi jegyzetem prognózisa, de az is csak részben, mert a „bárányok” ahogy az várható volt, hallgatnak. November 29-i (Mutyi Pista prémiuma?) jegyzetemben közreadtam, hogy városanyáink, ill. városatyáink miként vélekedtek polgármesterük…

Szólj hozzá!

„Tudom, hogy van neki, na, mije van neki, (szöszi haja helyett!) tyúkszem van a ….”. Természetesen nem a fején (azon vaj van), hanem a lábán. Honnan tudom? Onnan, hogy a december 3-i (A tények) jegyzetemet letöltött több mint 600 olvasó közül egyedül Ő „reagáltatott”. A tényekkel (a makacs…

Szólj hozzá!

Nem, nem,nem és nem! Nincs semmi tévedés, csak ezúttal csupán a kényelmesebb megoldást választottam észrevételem, ill.véleményem közreadásához. Nem vagyok vájtfülű, de élvezettel "hallgattam", s ezért úgy gondolván másoknak is tetszhet, ezért megosztom. A plagizálásnak még a gondolatát is…

Szólj hozzá!