HTML

Nagyatádi egyenes beszéd

"A hír szent, a vélemény szabad"

Friss topikok

  • stb.: Tisztelt Barátaim,Nagyatádiak !! Ne gondoljunk rögtön korrupcióra,(csak egy kicsit később ),ugyan... (2019.11.09. 20:20) "Azt beszéli már az egész város"!
  • stb.: Tisztelt Barátaim,Nagyatádiak !! Ne gondoljunk rögtön korrupcióra,(csak egy kicsit később ),ugyan... (2019.11.09. 14:49) "Csalizás (horgász módra)!
  • stb.: Tisztelt Bakos Úr! Lehet, hogy segítene, ha legközelebb közreadna egy rövid és érthető gyakorlati ... (2019.11.08. 21:31) Ormai Istvánért Egyesület?
  • stb.: Kedves Bakos Úr ! Véleményem szerint az AtádHír-nek kötelessége lett volna a teljes körű tájékozt... (2019.10.28. 08:53) Kontroll hiány, mutyi, és impotencia?
  • EMÁJSZIKSZ: Kedves Bakos Úr! Nem lehet, hogy a 2019-es önkormányzati választások előtti kamu ellenzék? Mert, ... (2018.08.01. 08:08) Nagyatád megérett...?

Linkblog

Szokásos „országjáró” programomról hazatérőben több településen átutazva nem tudtam nem észrevenni a karácsony közeledtének harsány jeleit. Ismét mind minden esztendőben feldíszített karácsonyfák, villanyfüzérek tömkelege hirdeti országszerte a készülődést a legnagyobb ünnepünkre. Nem úgy…

Szólj hozzá!

  Csütörtök este, közel három hónapos hiábavaló „csodavárás” után elment Bodzai Jenő. Magasztalnom, és valami lélekemelőt kellene most írnom Jenci barátomról, aki a véleménykifejtés, és terjesztés jeles képviselője volt. Egyedülállóan kitartó közéleti aktivitását, őszinte, kritikus…

2 komment

Az elmúlt héten évi rendes „látogatáson” voltam a megújuló kórházunk rendelő intézetének laborjában. Miközben önkéntes „véradói” soromra várakoztam, hívás és kopogtatás nélkül váratlanul becsörtetett a helyiségbe egy pelyhedző állú cigányfiú, karján néhány hónapos csöppséggel. Köszönés, vagy elnézés…

Szólj hozzá!